Το TAE KWON DO είναι μια εντυπωσιακή πολεμική τέχνη και συνάμα το πιο αναπτυσσόμενο Oλυμπιακό άθλημα, έχοντας 200 χώρες ως μέλη στη παγκόσμια ομοσπονδία WTF.

Πειθαρχία, Σεβασμός, Ευγενής άμιλλα, Σωματική και Πνευματική ευεξία, Πρωταθλητισμός είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν τη δομή του TAE KWON DO.

Ο Σύλλογος μας είναι μια μεγάλη Αθλητική οικογένεια, που στόχο έχει, να αγκαλιάσει όσο δυνατόν περισσότερους νέους αθλητές και να τους μεταδώσει τη πειθαρχία και το Αθλητικό ιδεώδες. Στα 10 χρόνια πορείας του συλλόγου μας, έχουμε βοηθήσει δεκάδες αθλητές να διακριθούν σε πρωταθλήματα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό, προσφέροντας τους ανεπανάληπτες συγκινήσεις και εμπειρίες.

Ελάτε να μας γνωρίσετε, να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε μαζί το αθλητικό μέλλον των παιδιών σας, σε ένα σύγχρονο χώρο 160 τ.μ με πλήρη υλικοτεχνικό εξοπλισμό και γνώμονα την Ασφάλεια τους. Θα στηρίξουμε με Επιστημονική γνώση και Παιδαγωγική προσέγγιση τα πρώτα βήματα των νέων αθλητών μας, για μια όμορφη αθλητική πορεία, με προορισμό το Ολυμπιακό όνειρο.

Ο Προπονητής του Συλλόγου μας κ. Γιώργος Τάγκας είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Τ.Ε.Φ.Α.Α Αθηνών με ειδικότητα στο TAE KWON DO και τη ΠΥΓΜΑΧΙΑ. Πτυχιούχος Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο TAE KWON DO, Α΄ κατηγορίας.

Έχει πλούσια αγωνιστική και προπονητική εμπειρία, έχοντας κερδίσει ο ίδιος ως αθλητής πολλά πρωταθλήματα καθώς και οι μαθητές του. Ειδικεύεται στο Αγωνιστικό TAE KWON DO και εκπονεί ειδικά επιστημονικά προγράμματα για αθλητές υψηλού επιπέδου.