Εάν διάφορες μορφές αλλεργίας, όπως επιπεφυκίτιδα, ρινίτιδα, άσθμα, κ.α, σας ταλαιπωρούν χωρίς να έχετε σαφή εικόνα για το πιο αλλεργιογόνο (τροφή, φάρμακο, έντομο, φυτό) σχετίζεται με την ταλαιπωρία σας καλό θα ήταν να επισκεφτείτε έναν Αλλεργιολόγο ώστε να ενημερωθείτε υπεύθυνα και αξιόπιστα για το πώς θα πρέπει να κινηθείτε. Φυσικά υπάρχουν ένα σορό λόγοι για τους οποίους κάποιος πρέπει να απευθυνθεί σε έναν Αλλεργιολόγο είτε στην περιοχή της Καλλιθέας είτε σε κάποια άλλη περιοχή.

Ο Αλλεργιολόγος ασχολείται με τη διερεύνηση/διάγνωση αλλεργικών παθήσεων έχοντας ως απώτερο σκοπό την αντιμετώπιση των διαγνωσθέντων αλλεργικών παθήσεων.

Βρείτε ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΙ σε ΚΑΛΛΙΘΕΑ (και στις όμορες περιοχές Μοσχάτο και Ταύρος) και κλείστε τηλεφωνικά το ραντεβού σας. Το ραντεβού γίνεται είτε στο ιδιωτικό γραφείο που διατηρεί ο Αλλεργιολόγος στα Νότια Προάστια είτε στην κλινική ή ιατρικό κέντρο που ενδέχεται να εργάζεται.

ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΙ (ΕΟΠΥΥ) ΣΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ | ΜΟΣΧΑΤΟ | NOTIA ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Καλομπάτσου Αλεξάνδρα

Διάγνωση και αντιμετώπιση αλλεργιών | Διατηρεί σύγχρονο αλλεργιολογικό ιατρείο

Αλλεργιολόγοι | Περιοχές: Καλλιθέα, Μοσχάτο, Ταύρος
Ματζαγριωτάκη 34, Καλλιθέα, 210-9594040
Σελίδες Αποτελεσμάτων:
Νέα "GO" Υπηρεσία!
Οδόραμα
Προτεινόμενα
Κέντρα ξένων γλωσσών Καλλιθέα Υφάσματα-Χαλιά-Μοκέτες Ψυχολόγος Καλλιθέα Σχεδιο Γραμμικό και Ελεύθερο Αποφράξεις Αποχετεύσεων Πέτρογλου Ευαγγελία - Ψυχολόγος Σχολές πληροφορικής Καλλιθέα Ηλεκτρολόγοι-Ηλεκτρολογικές Εργασίες Εξοπλισμοί Καταστημάτων Ορθοπεδικά Είδη και Ανατομικά Παπούτσια
Ταπητοκαθαριστήρια Καλλιθέα