Σας ταλαιπωρούν διάφορες μορφές αλλεργίας, όπως επιπεφυκίτιδα, ρινίτιδα, άσθμα, κ.α, χωρίς να έχετε σαφή εικόνα για το πιο αλλεργιογόνο (τροφή, φάρμακο, έντομο, φυτό) σχετίζεται με την ταλαιπωρία σας; Ο Αλλεργιολόγος σας στην Καλλιθέα θα σας ενημερώσει υπεύθυνα και αξιόπιστα για το πώς θα πρέπει να κινηθείτε. Φυσικά υπάρχουν ένα σορό λόγοι για τους οποίους κάποιος πρέπει να απευθυνθεί σε ιατρό Αλλεργιολόγο.

Ο Αλλεργιολόγος ασχολείται με τη διερεύνηση και διάγνωση αλλεργικών παθήσεων έχοντας ως απώτερο σκοπό την αντιμετώπιση των διαγνωσθέντων αλλεργικών παθήσεων. Βρείτε ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑ (και στις όμορες περιοχές Μοσχάτο και Ταύρος) και κλείστε τηλεφωνικά το ραντεβού σας. Το ραντεβού γίνεται είτε στο ιδιωτικό γραφείο που διατηρεί ο Αλλεργιολόγος στην Καλλιθέα και στα Νότια Προάστια είτε στην κλινική ή ιατρικό κέντρο που ενδέχεται να εργάζεται.

Κατηγορία: ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΙ (ΕΟΠΥΥ) ΚΑΛΛΙΘΕΑ | ΜΟΣΧΑΤΟ | NOTIA ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Καλομπάτσου Αλεξάνδρα

Διάγνωση και αντιμετώπιση αλλεργιών | Διατηρεί σύγχρονο αλλεργιολογικό ιατρείο

Αλλεργιολόγοι | Περιοχές: Καλλιθέα, Μοσχάτο, Ταύρος
Ματζαγριωτάκη 34, Καλλιθέα, 210-9594040
Σελίδες Αποτελεσμάτων:
Νέα "GO" Υπηρεσία!
Οδόραμα
Προτεινόμενα
Διαχείριση Πολυκατοικιών Καλλιθέα ΤΕΝΤΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Δερματολόγος Καλλιθέα Υφάσματα-Χαλιά-Μοκέτες Ψυχολόγος Καλλιθέα Σχεδιο Γραμμικό και Ελεύθερο Πέτρογλου Ευαγγελία - Ψυχολόγος Ηλεκτρολόγοι-Ηλεκτρολογικές Εργασίες Αποφράξεις Αποχετεύσων Απολυμάνσεις Καλλιθέα Ορθοπεδικά Είδη και Ανατομικά Παπούτσια
Ταπητοκαθαριστήρια Καλλιθέα