Ο Γενικός Ιατρός σας στην Καλλιθέα ή αλλιώς Οικογενειακός Γιατρός ή αλλιώς Ιατρός Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας αντιμετωπίζει τον ασθενή ως πάσχουσα ολότητα και όχι σαν δερματικό εξάνθημα ή κεφαλαλγία. Ο Οικογενειακός Ιατρός σας με έδρα την Καλλιθέα είναι ο πρώτος ιατρός που βλέπει ο ασθενής προκειμένου να δώσει λύση στο κλινικό ζήτημα που τον απασχολεί. Εννοείται πως αν ο Οικογενειακός Ιατρός κρίνει ότι το πρόβλημα του ασθενή χρήζει περισσότερης διερεύνησης τότε ο ασθενής παραπέμπεται στον καταλληλότερο ιατρό άλλων ειδικοτήτων.

Βρείτε ΓΕΝΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑ (και στις όμορες περιοχές Μοσχάτο και Ταύρος) και κλείστε τηλεφωνικά το ραντεβού σας. Το ραντεβού γίνεται είτε στο ιδιωτικό γραφείο που διατηρεί ο Γενικός Ιατρός στην Καλλιθέα και στα Νότια Προάστεια είτε στην κλινική ή ιατρικό κέντρο που δουλεύει ο εκάστοτε Οικογενειακός Ιατρός.

Κατηγορία: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ / ΓΕΝΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ (ΕΟΠΥΥ) ΚΑΛΛΙΘΕΑ | ΜΟΣΧΑΤΟ | NOTIA ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Εμφάνιση: 

Αντωνόπουλος Άγγελος

Γενικός Ιατρός | Σύμβαση με ΕΟΠΥΥ

Γενικοί Ιατροί | Περιοχές: Καλλιθέα, Μοσχάτο, Ταύρος
Σκρά 95, Καλλιθέα, 210-9822311

Αντωνάτος Μιχαήλ

Γενικοί Ιατροί | Περιοχές: Καλλιθέα, Μοσχάτο, Ταύρος
Πραξιτέλους 35, Καλλιθέα, 210-9420632

Οικονόμου Παναγιώτα

Γενικοί Ιατροί | Περιοχές: Καλλιθέα, Μοσχάτο, Ταύρος
Μενελάου 86, Καλλιθέα, 210-9571151

Παπαθανασίου Ανδρέας

Γενικοί Ιατροί | Περιοχές: Καλλιθέα, Μοσχάτο, Ταύρος
Σπάρτης 52, Καλλιθέα, 210-9429068
Σελίδες Αποτελεσμάτων:
Νέα "GO" Υπηρεσία!
Οδόραμα
Προτεινόμενα
Διαχείριση Πολυκατοικιών Καλλιθέα ΤΕΝΤΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Δερματολόγος Καλλιθέα Υφάσματα-Χαλιά-Μοκέτες Ψυχολόγος Καλλιθέα Σχεδιο Γραμμικό και Ελεύθερο Πέτρογλου Ευαγγελία - Ψυχολόγος Ηλεκτρολόγοι-Ηλεκτρολογικές Εργασίες Αποφράξεις Αποχετεύσων Απολυμάνσεις Καλλιθέα Ορθοπεδικά Είδη και Ανατομικά Παπούτσια
Ταπητοκαθαριστήρια Καλλιθέα