Ο Πλαστικός Χειρουργός ασχολείται με την αποκατάσταση ή βελτίωση της αισθητικής των γραμμών του σώματος και του προσώπου. Η Πλαστική Χειρουργική είναι μια ειδικότητα της Ιατρικής Επιστήμης και αποτελεί ενιαίο κλάδο της Χειρουργικής.

Εάν ενδιαφέρεστε για κάποια πλαστική επέμβαση στο στήθος, το σώμα ή το πρόσωπο μπορείτε να ενημερωθείτε από τον Πλαστικό Χειρουργό για την προτεινόμενη επεμβατική θεραπεία. Όσο αφορά το στήθος η αυξητική/μειωτική/ανόρθωση στήθους αποτελεί πλέον συχνό αίτημα πολλών γυναικών. Στο ίδιο πλαίσιο και όσο αφορά το σώμα η κοιλιοπλαστική, η ανόρθωση μηρών – γλουτών και η λιποαναρρόφηση αποτελούν, επίσης, από τις πιο συνηθισμένες πλαστικές επεμβάσεις. Τέλος, όσο αφορά το πρόσωπο πλαστικές επεμβάσεις όπως λίφτινγκ προσώπου-λαιμού, ρινοπλαστική, ωτοπλαστική και βλεφαροπλαστική αποτελούν κοινό σημείο αναφοράς για πολλές γυναίκες / άντρες.

Βρείτε ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ σε ΚΑΛΛΙΘΕΑ (και στις όμορες περιοχές Μοσχάτο και Ταύρος) και κλείστε τηλεφωνικά το ραντεβού σας. Το ραντεβού γίνεται συνήθως στο ιατρείο που διατηρεί ο Πλαστικός Χειρουργός στα Νότια Προάστια ή στη κλινική, ιατρικό κέντρο που ενδέχεται να εργάζεται.

ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΣΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ | ΜΟΣΧΑΤΟ | ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις σε αυτήν την κατηγορία.
Νέα "GO" Υπηρεσία!
Οδόραμα
Προτεινόμενα
ΤΕΝΤΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Δερματολόγος Καλλιθέα Υφάσματα-Χαλιά-Μοκέτες Ψυχολόγος Καλλιθέα Σχεδιο Γραμμικό και Ελεύθερο Αποφράξεις Αποχετεύσων Πέτρογλου Ευαγγελία - Ψυχολόγος Ηλεκτρολόγοι-Ηλεκτρολογικές Εργασίες Απολυμάνσεις Καλλιθέα Ορθοπεδικά Είδη και Ανατομικά Παπούτσια
Ταπητοκαθαριστήρια Καλλιθέα